Billeder af Follow-kuldet

Så er alle hvalpe flyttet

Først flyttede Nuunu (Follow my Heart) som skulle hjem til Anne, derefter Sign (Follow the Sign), som flyttede hjem til Tina og senere kom Susanne og tog Maggi (Follow the Sky) med hjem. Søndag blev det Isaks (Follow Me) tur, og han blev hentet af Tordis. Den 15/3 flyttede Runa (Follow Love) hjem til Louise. Den 19/3 tog Dream den lange vej til Djurs sammen med Annette og Bjarne og til sidst den 30/3 fløj Sunlight fra reden for at gøre Helle og Niels hverdag lidt sjovere. Held og lykke i den store verden til jer alle sammen.

Hvalpenes travle uge

I denne uge har hvalpene haft travlt. De startede med at få besøg af fire piger, som efter lidt tid lærte at tackle de skarpe tænder. Tak fordi I kom, piger.
Mandag var de på besøg hos deres far. Alle nød at løbe rundt i haven og Follow så ud til at være tilfreds med sit mesterværk.
Tirsdag besøgte vi Dronning Anne-Marie Centret på Frederiksberg, hvor de ældre sad klar til at nusse eller bare betragte de små entusiastiske hvalpe, der indtog centret med den største selvfølgelighed. Tusind tak fordi vi måtte komme.
Ind i mellem blev der også tid til leg i boldbadet og tunnelen. Nu er de også blevet chippet, så mangler vi bare vaccinationen, så er de små klar til at gå ud i den store verden.

7 uger gamle

7 uger og snart klar til at flytte hjemmefra. I den kommende uge får hvalpene et travlt program. De skal bla. besøge deres far, en tur på plejehjem, og så skal de chippes og vaccineres.

Hvalpene 6 uger

Nu er hvalpene allerede 6 uger gamle. De er i fuld gang med at opdage og indtage hele verden. Det meste af deres vågne tid er de med rundt i huset, hvor de har mødt de øvrige 4-benede beboere. Cia vil gerne lege, men kun med 1 eller 2 ad gangen. Selv gamle tante Nuno synes, de er søde. 

5 uger gamle

Hvalpene er blevet 5 uger gamle, og nu er de ude på gulvet hver dag. De er begyndt at interessere sig for legetøj, og de leger meget med hinanden. De er på bordet hver dag, hvor de får klippet negle, bliver vejet eller bare får lidt opmærksomhed. 

Der er fuld fart på hvalpene nu, og de får ofte besøg af både børn og voksne.

4 uger

Nu hvor hvalpene er blevet 4 uger er der virkelig kommet fart på dem. De leger, knurrer og gør. De er blevet rigtig dygtige til at spise fast føde, som stadig mest består af opblødt hvalpefoder, men de har også smagt lidt barf og lidt vådfoder. Sky holder også stadig mælkebaren åben.

3 uger gamle

Hvalpene er nu 3 uger gamle, og der er sket rigtig meget med dem. De er begyndt at lege med hinanden kortvarigt, og har smagt fast føde for første gang. Det var et hit. 

2 uger

Nu er hvalpene 2 uger og alle har tredoblet deres vægt. De er begyndt at åbne deres øjne. De har nu fået deres navne, som kan ses ved at klikke på billederne. Sky er blevet en afbalanceret, rolig og selvsikker mor.

1 uge gamle 

Hvalpene er nu 1 uge gamle og vokser godt. Sky har fundet ro i sin rolle som mor og passer de små efter alle kunstens regler. 

Hvalpene er her

Hvalpe født 7/1 2017. Sky var urolig og ville ikke æde hele fredagen. I løbet af natten startede opblokningsfasen og kl. 5:15 lørdag morgen kom den første hvalp til verden. Kl. 8:53 efter mere end en times pause blev den sidste af de i alt 8 hvalpe født. Desværre var hvalp nr. 4 dødfødt og kunne ikke genoplives. Hvalpene er nu to døgn gamle. De tager alle på i vægt, og er i god trivsel. Klik på billedet for at se det i større format, og få flere informationer om hvalpen.