Mine hunde

Jeg har tre hunde. Storpudlen Sky, Whippeten Cia og storpudlen Beeka. Ud over at være udstillingshunde har hver hund sin egen “hobby”.

 

Jawazza Speak to the Sky

Magic Colour Kiss an Angel

Baronesse Beeke For Ever King

 

Sky er en sjov, initiativrig og ret selvstændig hund. Hun har sin egen mening om tingene – og er ikke bleg for at lade den komme til udtryk.

Hun er mor til to skønne kuld hvalpe, og skal ikke have flere.

Jeg har trænet rally-lydighed med Sky siden hun var helt ung, og hun er dygtig og ivrig, men bliver let distraheret.

Cia er en rigtig puttegøj, som helst vil ligge helt tæt. Hun er min lille varmedunk. Hun tænder hurtigt, men falder også hurtigt ned igen. Cia træner både mest nosework, hvilket hun er ret dygtig til og dyrker med stor iver. Og så elsker hun i følge sagens natur at løbe. Hun skal ikke have hvalpe.

Beeka er en glad, kælen hund med et helt specielt sind. Hun tager det meste i stiv arm, men til gengæld mener hun det, når hun siger fra, og så kan intet rokke hende. Stædig? Nej ikke spor :). Beeka er begyndt at lære flyball og hoopers. Hun har flere gange overrasket mig med sin lynhurtige opfattelse af nye kommandoer. Hun skal have hvalpe, når hun bliver ca 2,5-3 år under forudsætning af, at hun sundhedsmæssigt er i orden.